Thursday, April 15, 2010

Baru keluar ward dailycare pun gagahi untuk memasak..

Termasak masin sedikit. Orang tua cakap, kalau masak masin nak kahwin. Apakah? gagagaga...
Kari tidak dimasak dengan santan.

Budak rumah masak. Sensungguhnya udang ini sangat sedap. Nak-nak bahagian kepala. Jadi bengap kejap aku hari ini.

Sekian *_*


p/s : aku dah buat link PR bleeding kat tepi tu.... Senang untuk korang review.

.:. By .:.

7 comments:

.::WaNiE::. said...

perlu ke tunjuk ni kat aku

sob sob sob

lazat tuuu kepala udang tuu

cik EPAL said...

terliur tengok makanan

Bai said...

WaNiE : perlu~ :D. hahaha

Bai said...

cik EPAL : jemput-jemput :P

*Dak kecikkk* said...

nak jugakkk...inda ske gulai daging.

fabulous.farah said...

woih..ko dah makan pedas2 ke bai..dogil ini budak

Bai said...

Dak kecikkk : habis dah hahahaha!

f.f : :D. Tak pedas sangat..hihihi manis-manis tu