Wednesday, April 21, 2010

Dr Sheikh Muszaphar Shukor pegang pinggang I auuuuuooch!

Ha, terima kasih sesiapa yang memberi pandangan tentang dressup tempoh hari. Inilah gunanya blog, boleh share pendapat, boleh maki hamun, boleh segala-galanya. Terima kasih!!

Semalam, aku pergi dinner anjuran Jakel. Ini sebenarnya press nite. Aku menyebuk je sebenarnya :D.

Dinner ni dekat Seri Pacific Hotel. Sangat teruja sebab ada pentunjukkan fashion dan lucky draw. Tapi, aku tak lucky la. Puas dah berdoa dapat blackberry. Duduk ngomel-ngomel berdoa dengan akak aku. Hihihi.

Terlebih dahulu memohon ampun, gambar yang disajikan adalah tidak menyengat mana. Sebab, pakai camera HP je :P.

Oh ini gambar sebelum pergi. Verangan kejap. Konon budget cantiklah tu?

Dengan pakai highheels bagai. Keletuk keletak aku jalan. Dengan rambu ramba rantai tasbih cinta , dengan gelang seberat batu bata. Eh tipu. Tak ada lah berat mana. Disebabkan aku jarang pakai, tu pakai aku rasa berat bila berjalan. *lap air peluh*

Makanan yang disajikan nasi briani. Tak sedap. Aku balun kari kambing je :D.

Bermulalah episod akak aku melayankan aku. Kalau ada Nina pastilah dia menjadi mangsa.Muahahaha!

Episod aku pula melayan akak gemuk aku. Dia nak tengok kiut ke tak dia. Heh!


Dan....




Dan....




Dan....




Dan...










Dan...



Heh berapa banyak kali dan lah...


Ok tarik nafas k..tarikk.. aku kata hembus, hembus tau...

Tada!!!!!

Dr, nak pegang pinggang. Kesudahnya, aku tersipu malu. Lalu, muka aku tertunduk dan nampak gemuktenbam!!! Dr sangat tinggi dan gagah perkasa orangnya!! muka agak gerutu, licin lagi muka aku Sweet!! Dan sangat user friendly!!!!


Nak ambil gambar dengan Wardina yang cantik dan Memey yang kurus tak sama dengan dalam tv, malu ^_^.




.:. By .:.

20 comments:

.::WaNiE::. said...

alaa sayangnye gambar pakai henponnnn

huhuhu

C!kpuanmuda said...

kalau aku kompom aku dah peluk dr sheikh.. arghh!!! tekanan!!!!!!

Mimis said...

hensem dan macho bergaya laa Dr. Syed tuh..

INTANKUTERPILIH said...

aduhhh...napela ko tak poluk itu dr. haaa??rugi2...

angah iza said...

wa....jeles aku.
dia pegang pinggang ko?
ish,nak kena saman ngan tunang dia ni.heheheh

ko jumpa memey ??
kurus melidi ke minah tu ??

Whoopz said...

Nampak mcm gabra je.. Heheh..

Bai said...

WaNiE : nak buat mcm mana. yang tu paling mudah..hihihi BIL aku malas nak klua camera. hampeh

Bai said...

C!kpuanmuda : gilak kau...ramai org dowh. takkan nak pelok. hahahah!

Bai said...

Mimis : sangat!!!!! arghhhh *tetiba :D

Bai said...

INTANKUTERPILIH : hahahaha! kang dia bawak aku lari kang... :P

Bai said...

INTANKUTERPILIH : hahahaha! kang dia bawak aku lari kang... :P

Bai said...

angah iza : ngehngehngeh

dia nak pegang aku larikkkkkk

memey? kurus gila!!! dulukan dia berisi kan?

Bai said...

Whoopz : memang gabra pun..hahahaha!

mrs shaifull said...

dik, nampak sgt muka nervous je bila gambar ngan dr mus tu awwww

Bai said...

mrs shaifull : hahahaha! jantung dup dap dup dap tahu masa tu?? *tetiba

driedroses said...

by, kita setel luar.. lu sorang, gua sorang. lu bikin hati gua panas menyirap!!

Bai said...

f.f : mana komen ko hilang!!! aghhhh tekanan!! aku sempat baca. tapi bila publish dia hilang ...keciwa!!!

neway me kasih :).




driedroses:hahahaha! ya ampun!!! *tunduk mengalah. hahahaha!

apa lagi lawan karok la. erk???

Farah_W said...

wahhhh....beshnyeeeee..... :)

C!kpuanmuda said...

ramai orang la bagos.. untung2 esok kuar headline kat sokabar... dr sheikh bersama kekasih baru.. awwww!

Bai said...

Farah_W : :D best!



C!kpuanmuda :hahahaha. gilak kau!!! *pengsan mak aku nanti dapat menantu dr sms* :D