Friday, April 23, 2010

Kus semangat...

Tadi, masa aku kat area parking dan tengah mencari parking, aku nyaris kemalangan!!! Haih gila itu budak!!!

Kalau berlanggar pun, aku rasa aku tak salah. Sebab, aku di jalan yang lurus benar. Dan dia kat simpang nak ke arah kanan. Laju bukan main lagi!!!!

Aku siap menjeritttt...WWWWWwwoooooOOOOOOOO!!!! Dan dia hanya angkat tangan...Dia naik kereta waja dan pemandu itu adalah lelaki. Kitaorang berhenti mengejut. Lepas itu, dia senyum...


Dan aku......























Hanya tersenyum. Sebab, pemandu itu hensemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm~ (^__^)

.:. By .:.

12 comments:

msmilo said...

cam haremmm!!! hahahahaha.. sempat salin no plat x?

Lynda said...

gatal

Bai said...

msmilo : :D..tak sempat. aku ingat WQT je. hahaha.waja purple!

Bai said...

Lynda : hahaha! :D

driedroses said...

jom carikkkk!!
pastu mungkin boleh tulis note, buh kat wind screen
okay dak??
:P

Mimis said...

Hahaha.. dah agak dah...

ayu said...

adalah sgt galox ok!!!

Bai said...

driedroses :muahahaha...

alang-alang letak business card *bersiul

Bai said...

Mimis : :D. macam mana boleh agak tu? ur read my mind? hihihi :P

Bai said...

ayu : galok,maunya tak galok :D

fabulous.farah said...

hamboihh bai~ kemain!!!
=p

Bai said...

f.f : ini bukan kemain. ni betol...hahahaha!