Thursday, April 22, 2010

My Dream Destination

Mari bercuti!! Merehatkan minda, jiwa dan raga. Hihihi. Dah lama tak bengkakkan kaki ni. Jom, Jom, kita tengok MAS Traveller!! Ke mana destinasi cinta!

Kalau tengok list destination MAS traveller ini, aku nak pergi.......cuba teka? Destinasi adalah mengikut tempat makan dan aktiviti riadah. Tempat honeymoon, tak ada plan ke mana lagi. Sebab, aku belum kahwin. Muahahaha! *oh sila sopan*. OK start.











Capetown, Africa : Shark Cage Diving

*ketuk kepala sendiri* Berani kau By?? Aku teringin, tapi adalah rasa gerun juga. Kalau shark tu datang hampiri aku, for sure aku lari lintang pukang. Eh dalam air mana boleh lari. Terberak kot. :D.

Hanoi : Halong Bay

Bestkan? Pergi jalan-jalan macam dalam cerita Niyang Rapik. Pasti aku bawa video camera masa ini. Kepingin-kepingin. Aku suka 'adventure-adventure' ini. Tapi, masuk scream park, Sunway Lagoon pun aku tutup mata. Apa kes?


Manila : Pagsanjan Gorge & Falls

Sebenarnya aku lagi suka air terjun berbanding dengan pantai. Pantai kalau berenang, penuh mulut masuk dek air masin. Huhuhu! Bestkan tempat ini? Nak pergi!!!


Ho Chi Minh City : Binh Tay Market

Yes!!! Aku memang suka shopping. Nak-nak ke pasar macam ini. Murah!!! Lepas itu dapat tahu benda-benda pelik. Contoh ya? Sayur dia, kuih-muih dia dan macam-macam lah. Aku suka cari benda pelik :D.

Capetown : Hussar Grill

Aku tak tahu halal ke tak makanan kat Capetown. Tapi, aku rasa sana banyak makanan halal. Sebab, sana ramai gak orang Malaysia duduk sana.




Project Alpha Season 2 is presented by Adidas Action 3 and supported by P1 and MAStraveller.com

.:. By .:.

6 comments:

CRAZYBEAUTIFUL88 said...

akak nak pergi Bali

Ena said...

sambil cuci mate.. ke destinasi tu.sambil ber project tu ye!.. bagus2x.. heheh

.::WaNiE::. said...

by, bwk aku kan

ahahaha

Bai said...

CRAZYBEAUTIFUL88 : kan kan? saya mahu pergi jugak!!!! :D

Bai said...

Ena : yer...project-project!!! :D.

Bai said...

WaNiE : ces!!! padahal dia masuk gak..hihihihi...aku bawalah...tapi


dalam mimpi.muahahaha.