Friday, April 9, 2010

Masih beraksi walaupun PR bleeding..

Bosan pulak korang baca entry aku. Semua pasal PR bleeding. Entah-entah, tak ada apa-apa. Hahahaha! *amin.

Aku dah tanya doktor, boleh tak aku aktif walaupun aku kena PR bleeding. Doktor cakap. boleyyyyyyyyyy. Tak kisah selagi benda itu tidak memudaratkan.

Rasa mahu peluk itu doktor dan cium sebab kasi aku aktif dalam sukan. Suka hati sangat tahu?

Sebenarnya, esok aku ada tournement netball... sekali dengan pemilihan untuk team KL.

Aku 'let go' kan exam SPA aku, esok. Aku decide untuk pergi tournement netball. Sebab, aku rasa aku dah tua. Biarlah aku concerntrate dengan kerjaya yang sekarang. Dan teruskan, majukan prestasi untuk naik dan terus naik. *amin.

Kalau aku ada rezeki lain untuk SPA, aku akan cuba....

So wish me luck ok untuk esok!!! Nanti aku tampal-tampal gambar netball kat sini. Kalau ada camera la... :D. Pakai handphone sudeeeeeyyyy~

Ni gambar aku, join netball untuk Unibesiti antara unibesitiiii Malaysia. Tapi, aku tak main masa ini. Mak rehat je nyah sebab mak injured dari awal lagi. Mak duduk habiskan pisang untuk pemain-pemain lain. Sian korang :D



.:. By .:.

4 comments:

.::WaNiE::. said...

ok la i wish u luck lah hihhi

Bai said...

WaNiE : hihihi...tenkiu la lailing!

fabulous.farah said...

gud lak n jaga diri!

Bai said...

f.f : me kacih :D