Friday, April 9, 2010

Aku sudah jatuh cinta!

Siang malam ingat kamu, siang malam ku ingin kamu, siang malam ku mimpi kamu..Gila meroyan dah aku ni...Sampai tersengeh-sengeh tengok gambar kamu.

Ye kamu memang buat aku gila. Gila bayang sudeeeeyyyy.. Walaupun kamu bukan yang pertama, tapi aku gilakan kamu. Terasa mahu sayang kamu.

Terasa sweeeeeeeetnya jika berkesempatan bersama kamu. Rasa stimm lain macam...

















Ada sesiapa nak belikan masa birthday aku tak? Dah dekat ni :D

Eh lupa, no more pink. Red pun boleeeeeeeeeeeeey ;)



.:. By .:.

6 comments:

Espresso Guy said...

Ko g je trade-in hp ko kt Blue-Cube pavilion... then cakap nk MNP number ko from maxis to celcom... hehe

Ena said...

wahhh..minta ehsan nampak..hehheh..

.::WaNiE::. said...

aku nak pengsan tengok kaler pink

mana nak cari

mana nak cari

mana nak cariiiii

Bai said...

Espresso Guy : cait! aku dah lama maintain dengan maxis..hahaha!

orang sini asyik suruh tukar celcom..hahaha! gila menganaktirikan celcom :P

Bai said...

Ena : nak bagi ke ehsan tu...hahaha

Bai said...

WaNiE : aku bukan pengsan..dah meroyan sampai kusut2 rambut tengok gambar ni ...hahaha