Friday, April 23, 2010

Teater Tun Mahathir, siapa gerangan heronya?

Hihihi saja je aku nak gedik buat entry ini. Korang tahu, nanti ada Teater musikal Tun Mahathir?Pastilah aku nak tengok!! Aku suka Tun!!

Gambar ini, pasti akan lebih hangat daripada entry Dr. SMS. Aku sahaja bikin panas. Hahaha! *keji. Aku pernah tunjuk gambar ni kat dalam blog. Tapi mungkin pengikut korang tak perasan sebab, dekat entry lama.




Hihi panas tak? Masa ini umur aku baru ye baru... 22-23 tahun. Slim je. Memang macam tengkorak hidup :D. Pakai baju pun selebehhhhhhh~ Bontot pun tak ada ^_^.


OK. Sekarang ini tengah ada audition dekat Istana Budaya. Siapa yang berangan nak jadi pelakon teater boleh lah serbu ya.

Nak tengok aku calonkan siapa? hihihihi*gedik*


*pict google-ed

1. Akim Af.
Aku calonkan untuk Tun masa kecil :D.


*pict google-ed

2. Faizal Tahir.
Aku calonkan untuk di masa remaja + dah kahwin bagai. Hihihi. Aku pilih Faizal sebab dia mempunyai suara lantang dan dia seorang yang tegas!



dan Tun di masa tua..










*pict google-ed

Pastilah jejaka malaya, Dato Rahim Razali



Amacam cara tak pilihan aku?

Ada ke orang calonkan Farid Kamil?? ^_^



.:. By .:.

6 comments:

driedroses said...

lu bikin hati gua menggelegak pulak arini..!

Bai said...

driedroses : weeeeeeeeeeeeeeeee~ bukan niat ku membalas derita.hahaha!

Natasha said...

sebab kn wat macam2 yang nuff anjurkan...jgn bergantung pada click2 jer...yang itu mmglah update seminggu sekali jer..sebab tak banyak.... kalau buffred dia update setiap hari

driedroses said...

wah.. lu smash gua dengan lagu slam nampak??!!

fabulous.farah said...

huhuhu..kurus u~

Bai said...

Kak tash : tiada keliber lagi ^_^


driedroses : pandai lu ya?? :D


f.f : auuuuwwww!!! :P