Friday, April 30, 2010

Ubat kepada entry masalah T zone..

Ingat tak aku pernah buat entry ini?? Ingat?? Aku ada masalah T zone yang sangat berminyak. Aku dah ketemu ubatnya!!!!

Hahaha baru pakai seminggu dah teruja. Tapi, nampak gak la perbezaan. Muka tak berminyak sangat dah. Dulu, kalau bangun tidur..mak aiiii boleh perah buat goreng telur. Sekarang dah tak berminyak sangat.

Lagi satu. Syukurrr. Aku punya jerawat pun kurang naik dah. White head pun none ado...

Alhamdulillah :D

Nak tahu aku guna apa?

Ha ni ha. Brand Himalaya. Memang bagus lah. Aku hanya pakai ini je. Belum cuba face wash dia lagi...

Hanya pakai 2 kali seminggu. Bau dia macam inai. Tapi feel dia macam pakai lumpur Tangkuban Perahu :P

Busuklah juga. Tapi, orang cakap busuk itulah ubat mujarab. Moga-moga aku tak ada masalah T- zone dan berjerawat lagi. amin :D.


.:. By .:.

5 comments:

driedroses said...

patut hidung anda nampak licin berkilat!

Bai said...

driedroses: licin?? tipulah! huhuhu...berkilat tu la yang saya taknak!!! huhuu

fabulous.farah said...

wuuu..nak try..aku suka himalaya punya barang

Bai said...

f.f : try la. aku baru try seminggu act.. minggu ni pakai lagi :D.

0sh!Nz d' sen0r!ta said...

by.. meamang okeh ke produk himalaya ni? nak try tapi takut tak sesuai. kulit kite berminyak dan sangat mudah jerawat nak naik. pastu menggerutu kecik-kecik lak tu. adoi!