Friday, April 30, 2010

Chris Evans dan kaki Zoe Saldana buat aku cair :P

Semalam, aku tengok cerita The Losers. Dah tengok? Aku kena tipu ke apa dengan kawan aku. Dia cakap cerita lawak. Sekali cerita tembak-tembak.Hahaha!

Nasib baik best. Kalau tak best, siap lu! :p.

Sedih je masa helipkopter tu kena fire. Kesian budak-budak tahanan tu mati :(. Nasib baik kat dalam filem. Kalau kat luar, mesti aku join sekali geng losers :P.

Zoe Saldana mempunyai kaki yang sangat cantik. Owh aku suka!! Bila aku mengutarakan nak kurus sikit nak kaki macam itu. Ada yang membangkang. Cait!! Cun la kaki macam tu woit!!

Chris Evans sangat comel dalam filem ini. Rasa nak peluk je . Paling lawak masa, dia naik motor dengan awek hot itu. hahaha! Dengan naik lift. Gilak!! Sangat Kelakar!!

Hah apa lagi tengoklah!

.:. By .:.

6 comments:

.::WaNiE::. said...

tunggu ko banje baru tengok

Bai said...

WaNiE : cait! jumpa pun belom :D.

driedroses said...

sampai sekarang belom tgk lagi!! hatiku sudah tertawan kepada chris evan sejak filem fantastic 4..auuwww
cair hokey!!

Bai said...

driedroses : hihihihi!! habislah..sila tgk filem ini. dia sangat sangat sangt comel!!

fabulous.farah said...

hahaha..sape yang tipo ko cakap cite lawan ni?=p

Bai said...

f.f : cite lawak la :P