Tuesday, May 4, 2010

Cincin

Aku dah buat blog kakak aku. Blog jual orang barang seperti, baju,cincin,rantai,loket dan gelang. If ada lain, mungkin berkaitan dengan fashion. Nanti aku postkan kat sini,urlnya.

Sekarang blog tengah dikemaskini. Aku bukan tahu sangat term and condition nak buat business online. Ok nak terjah-terjah dulu blog orang lain, tiru buat contoh.

Oh ya gambar atas itu, contoh cincin yang hendak dijual. Amacam?




.:. By .:.

3 comments:

Bai said...

Alamak. komen hilang...

Kak mas : huhuhu ye ke? dia business apa?

WaniE : boleh je. cantik gak kalo pakai...nanti aku letak lagi gambar. blog tu tak siap lagi

fabulous.farah said...

cantik!

bai, die ikat ngan silver kan?

Bai said...

f.f : aah ah. nanti aku letak dalam blog dia. tak sempat...huhuhu..bz manjang