Tuesday, May 4, 2010

Kek' mma, Klang

Ha nak promosi sikit kat korang. Ni siapa yang duduk Klang di alu-alukan datang :D. Actually, ni cousin aku punya restoran . Baru je hari Isnin (semalam), launch.

Aku sempat lah merasa makanan-makanan kat Restoran Kek'mma. Menu fav, mee kari!! Bagi tekak aku sedap :D.

Nama dia macam kedai kek? Sebenarnya, nama Kek' mma ni, diambil semperna panggilan 'pelat' kitaorang masa kecil kepada Kak emma. Kak emma tapi jadi Kek' mma :D

Restoran Kek' mma ada menyediakan makanan untuk sarapan seperti nasi lemak, dan lain-lain. Tengahari, ada masakan kampung. Dan petang, ada pelbagai jenis bubur.

Ni je gambar yang sempat aku snap ^__^.

Oh Restoran Kek' mma dekat dengan Jaya Jusco, Klang. Jalan mahogani 1, Ambang Botanic. Kedai warna merah, sebelah kedai perabot.




.:. By .:.

2 comments:

ThumBelina said...

kt jj klang?jj bkit raja tu ke...
slalu sgt g ctu sbb i mmg duk klang ni..tp xprasan pulak ade restoran kt ctu...

amiey said...

Salam, boleh saya tau restoran kek mma ni still buka lg ke? Few times pg selalu ttp.. Sedih la, sy suke sgt daging salai masak lemak dia.. Teringin nak makan.. Huhu