Tuesday, May 25, 2010

Dapat ilham 'gubah' kek sebab teringatkan blog aku ?? :D.

Thanks to inventory team!! To Kak Jie, thanks a lot buat kek. Rajin betul Kak Jie buat kek for me!! Lain kali buat lagi ok?? Sedap!! Kat rumah, By bantai lagi!! Sebab cokelat dah meleleh-leleh dan basah-basah. Syurga!!

Inilah kek birthday aku yang direkacipta oleh Kak Jie. Sama tak kaler dengan blog aku? *__*

Eh baru aku perasan. Mana Rosini?

Boleh pulak buat aksi gila-gila. Diaorang nyanyi lagu birthday. Malu pulak bila dah tua, orang nyanyi lagu birthday untuk aku :D.

Semua nak pegang kek comel ni. Nak amik!!! Lengan aku nampak besar pula di sini. Haih. Pakaian mungkin?



Thanks. Thanks.Thanks *lap air mata*

.:. By .:.

3 comments:

mrs shaifull said...

sapa yg tegur tu dik? :)

Bai said...

mrs shaifull : akak salah komen ni. ada manusia tegur saya.hahaha

fabulous.farah said...

huhuhu...best wooo. di raikan..kek tu nampak sedap..bai, mintakresepi ngan die..haha