Tuesday, May 18, 2010

Kenali Byzura yang tak berapa kenal...

Eceh macam poyo lak. Nak muntah pun ada....:D. Aku pun nak muntah ni, isu banyak sangat. So ni aku curi masa, nak release tensen!! Curi ya curi. *honest*

OK nak tahu apa? Tanya je lah...

Oh tinggi saya adalah 163 cm. Dulu 162 cm. Saya rasa semakin tua, semakin tinggi.

Kalau boleh saya nak setinggi dia. Oh dia bukanlah boyfreind saya, tetapi kawan tapi mesra ^__^. Sila jangan jeles. Saya akan berlaku adil :D.

Badan saya tidaklah berketul seperti orang lain cakap. Ramai yang tanya, awak kuat sport mesti berketul. Oh tidak. Saya tak suka tengok wanita yang badannya berketul dan saya juga tak hingin berbadan ketul. Terima kasih.

Berat saya 50 kg. Saya pernah seberat 45kg. Tetapi, atas nasihat doktor..saya menambah ke 50 kg. Dan saya maintain itu. Cuma hajat dihati saya ingin kekal 48kg :D.

Saya kelahiran anak Pahang. Pahang. Tetapi ayah dan mak saya bukan...

Saya suka makan pedas. Semua benda saya bedal. Tak kisah lah apa pun. Janji boleh makan.

Birthday saya pada 24 Mei ....Nanti saya akan beritahu umur saya :D. Apa kes bagitahu tarikh lahir? :D.

Saya suka fikir blue

Saya belum berkahwin dan teringin kahwin :D

Dah cukup setakat ini. Ada lagi sila tanya....


.:. By .:.

16 comments:

Rahim Hashim said...

anda tinggal di mana?

apakah aiskrim kegemaran anda?

;p

Bai said...

Rahim Hashim : tinggal di KL..

aiskrim?? semua bedal!!:P

Rahim Hashim said...

kl kat maner?

aiskrim coklat suke?

Bai said...

Rahim Hashim : pergh rugi bukak soklan. Banyaklak :D.

Tu rahsia..hihihi

"semua bedal" :P

fabulous.farah said...

kita sama tinggi!! kenapa berat ko 50 jerr..hahaha

aku suka tgk badan ade muscle sebab pegi gym or bersukan. tapi jangan lah sampai berketul2 macam bina badan itu memang burok..

Bai said...

f.f : sama sama???? abis berat ko bape?

hahahah! tidak!!! tak suka ketul:P

khairie said...

sila buka formspring. ngeh ngeh ngeh.

C!kpuanmuda said...

by, aku sama tinggi ngan ko ke atau rendah dari ko...? aku dah lupa.. haha

Bai said...

khairie : baiklah sambil menundukkan kepala. tetapi apakah?? :D

Bai said...

CPM : ko 164 tak silap..muahahaha..ko sendiri dah lupa? ke ko dah tak tinggi sebab urat dah putus :P. Ops!! gaggagaga

Espresso Guy said...

24 MEI... date yg aku xpenah lupa... tp malas nk belikn hadiah... sms je cukup... hahaha

Bai said...

Espresso Guy : OK fine. turun KL pun tak bagitahu. OK fine!

Espresso Guy said...

Hoho... twin aku dh ngamuk... tue aku dh kasi kek kn?

aku tggu ko sihat je, once ko dh leh mkn jom laa g langsaikn hutang aku kt ko... ehh next appointment bila yek? dlm minggu nie kn?

Bai said...

Espresso Guy : :((.. mana ada ko ckp ko bg kek. :((.

aah ah last checkup kot..

Espresso Guy said...

Adeh... yer laa.. nnt aku letak kad skali dgn kek next time yer... ko nk kad ape?

Bai said...

Espresso Guy : master card ^__^. tak pon gold