Thursday, May 20, 2010

Mana syanteeek???

1.

2.


3.


4.

5.


6.

*pic google-ed



Jenis cincin : Tungsten. Mana nak cari kat sini??Aku search, US je .Sob!!

Ada suggestion lain tak, untuk cincin lelaki?? Suasa taknak sebab warna dia macam hodoh tak best.

.:. By .:.

21 comments:

Espresso Guy said...

Hoho... engagement ring? ke cincin kawin? nnt aku try carik kt spore... bg aku until end of june... ko bukan nk siaran langsung ASAP kn? hehehe

Mamamarina said...

wehhh dah nak terjebak ke??? Alhamdulillah..

@juera said...

if sy kn plih no.2..simple but nice..org laki kn ske simple2..^___^

INTANKUTERPILIH said...

yg no 2 & 4 tu cun...

xalimx said...

2 or 4...simple...dlm tulis nama

Bai said...

Espresso Guy: ok..tolong survey kat SG ya?? thanks!! :D

Bai said...

Mamamarina : terjebak? terjebak nak beli.muahahaha

Bai said...

@juera: kan? memang no 2 pilihan hati..tapi nak tanya gak :D

Bai said...

INTANKUTERPILIH : no2 tu sweet no 4 tu nice kan? :D

Bai said...

xalimx : wah ramai pilih 2/4...thank halim. ko laki mesti laki memahami..hahahaha

mrs shaifull said...

no 2 pun cantek, no 5 pun cantek, tp kalau no 5 tu nnt org ingat gay plak kan dik? :)

fabulous.farah said...

wah. cincin tunang ka????

akak gina said...

pakai cincin yang kat kak ani tu jelaa heheheh

marcos said...

1. simple yet very stylish, with satu batu tu somehow clearly tells that - "im taken, so back off!"

2. similar design with #1, tapi lebih casual, mostly ne orang tak tahu dia dah berpunya ke tak.

3. very very simple. nampak macham cincin murah. though it's tungsten T__T

4. elegant design. tapi ne kalau orang kulit cerah pakai lagi molek, sebab base color is dark.

5. heh! dah macham gwe punya pulak design dia. banyak batu pon tak cantik, cari yang simple sudeh.

6. too many stones!! macham dah nak celen pompuan aje. plus biasa kalao gini, pangkat dato'2 perasan kaya tak ingat je pakai. golongan marhaen cam kita tak mampu kot. T__T

summary:
sila pilih design yang simple tapi represent something cam #1 (sebab #1 lagi better than #2) and #4 (sebab it's simply very elegant).

sekian,
pemakai cincin tegar :)

Bai said...

akak gina : cincin tu? hahahaha! ok gak tu :D

Bai said...

marcos : hahaha panjang berjela..!!! thanks!!! ingat nak pilih 1/2 la :D..gagagaga

Bai said...

f.f : tak la skru driver!! hahaha

xalimx said...

bai, kat ne ko cari design ni..leh aku taw? aku nak tambah koleksi rings aku ni...dpt no 2 pun ok gak....

Bai said...

xalimx: aku pun googling and tengah mencari..nanti aku update sini k :))

xalimx said...

thx...ring beso gaban aku ni pun dah lenguh aku nak pakai..nak cari yg kecik2 skit..

Bai said...

xalimx: hehehe.ok!! pakai besar2 macam org tua la lim :))