Thursday, May 20, 2010

Mid valley...

Semalam, tengok wayang tak jadi. Ni gara-gara penyakit tua aku datang. Aku tertinggal purse kat office!! Demmm! Kena patah balik, padahal mr.bf dah sampai kat rumah,siap bebel2 napa tak angkat call :D dah sampai rumah.

Last-last decide pergi Mid Val je lah. Sebab dekat. Berusaha gak pergi usha tiket wayang tetapi semua full house. Takkan nak tengok cerita tamil? :D.

So pergi makan dekat KFC idaman Baby ku selalu! Aku tak merasa lagi perasa black pepper tu. Orang cakap pedas. Lagilah gila meroyan aku nak rasa. Tenyatalah!! Memang best!!! Pedas!! Aku suka!


Untuk tatapan Baby. Walaupun ko jauh di mata tetapi, ko dekat di hati aku tiap kali aku makan KFC.

Lepas tu, jalan-jalan sambil cuci mata. Sempat aku merembat sehelai baju bewarna turquoise di Jaya Jusco.Hihihi. Ni bukan I guna alasan pergi Jaya Jusco nak guna toilet Jaya Jusco ok? I memang suka guna toilet Jaya Jusco :D, sebab toilet Jaya Jusco ada toilet cangkung. Hahaha!

Habis berak merembat. Jalan-jalan lagi. Ada Adidas Pure Game Ole K.O Challenge! Aku gila meroyan suruh mr.bf masuk. Hihihi. Tetapi taknak coze pakai kasut pejabat. Kalau tak mesti aku meroyan menjerit, "engkaulah jantan yang gagah perkasa". Gila kok? Eh tetiba jadi orang Sarawak :D.

So, mr.bf try yang ini je. Inipun dapat sebab beli perfume. Mendengar peraturan dengan jayanya..

Percubaan untuk menang.... Aku dah pasang angan-angan nak rembat hadiah...

Tapi malang bola yang disepak,tak masuk lubang...






tapi tak apa i tetap sayang sebab lu nak bagi duit i blanje g jalan nanti





.:. By .:.

2 comments:

fabulous.farah said...

aaaahhh..tak dapat bodek husband lagi..dia anti kfc..

Bai said...

f.f : tet!!! alah anti pulak. ko ckp la ko teringin kang kempunan. buat leleh2 sikit. ada baby ni *sila tunjuk perut* sure dia g :D