Tuesday, June 8, 2010

Budak setan tak adalah sesetan mana.

Cop!! Aku berhenti kejap cerita pasal Yogyakarta ok? Aku nak cerita filem ni dulu. Hahaha! Boleh kan? kan? Filem ni berzaman aku nantikan. Jom review!!

First, memang kalau nak ikutkan semua benda nak sama dengan jalan cerita novel. Tapi, dah nama filem mesti ada benda dia edit.

Lakonan Farid Kamil yang tak seberapa setan itu membuatkan hati ini kecewa. Tapi, lakonan Que Haidar yang sangat setan, menjadikan aku kagum. Syabas Que!! Mantap sungguh lakonan. Geram je aku tengok. Rasa nak bagi penumbuk.

Lisa dan Fazura sangat comel dalam filem ini. Suka!! Tapi bila Ayu(lakonan Lisa) dah bertukar wajah, agak tidak menarik sebab macam bapok je aku tengok Amy tu. Hihihi. *keji.

Scene dalam filem ni juga menarik. Yang penting lagu dia duk ulang tu best ;). Mendalam maksudnya. Ok dah! sambung Yogyakarta!!



.:. By .:.

6 comments:

~AmyLiana8886~ said...

ramai ckp citer ni xbest..xjd la nk tgk..hehe..

Bai said...

AmyLiana8886 : hahahaha terpulang. beli dvd pun cukup berbaloi...

Espresso Guy said...

SUX big time!

aku ada 1001 benda nk komen psl movie nie... xnmpk langsung kesengsaraan & penderitaan kasyah... kasyah dlm movie nie happy je memanjang... camne nk sambung 'lagenda' dia part two and part three mcm nie?? nasib lagu dia best... itu je yg aku suka pn!!

Bai said...

Espresso Guy : hahaha! apa lagi pergi marah Farid Kamil la :P.

mrs shaifull said...

dulu dah baca novel ni, haruslah tgk filem dia plak kan dik? baru afdhal :)

Bai said...

mrs shaifull : yerp tapi hasilnya?? lain kak lainnnnnn!!