Thursday, July 8, 2010

Anon.Ko silap Anon.Silap!

ni gambar contoh. Tepi, penuh dengan details di mana, bila dan etc,etc.



Ko silap Anon.Silap.


Aku dapat detect ko berada di mana, bila ko access blog aku... hahahaha! Tapi takpe, memandangkan nak puasa dan raya, aku dah maafkan. Walaupun ko tak minta maaf pun dari aku. Terima kasih kerana menjadi Anon-anon sebelum ini. Nasib baiklah aku baik, kalau tak aku denda ko basuh pinggan umah aku 2ratus2puluhkali.

Malas mak nak layan ko nyah! *lap air peluh* lotih!



.:. By .:.

6 comments:

ita cutevirus said...

bai,
ajar akak camne nak detect anon ni bai...

Bai said...

ita cutevirus : akak pun ade ke lalat macam tu? boleh kak..akak email saya...

Espresso Guy said...

Makin meletup n sensasi blog ko nih yek... Panazzz.... =p

.::WaNiE::. said...

tp anon kat blog aku

sweeet


kene detect gak ke


ahhh aku tau dia siapa

hahaha

eh jap, camne ko detect anon

sila bagitau

Bai said...

Espresso Guy : ye ke panas?tapi tak boleh lawan beautinara lagi :P

Bai said...

WaNiE : aku pun tahu siapa. muahaha.

sila email aku ya :).