Thursday, July 15, 2010

Jadi trainer....

Dulu masa kecik,memang cita-cita nak jadi cikgu. Bila dah besar terus reject. Sebab, sekarang budak pandai-pandai. Takut nak mengajar.



Semalam, aku jadi trainer. Nak taknak kena pergi. Tatau, aku nak gugur jantung, nak terkencing segala. Tapi, aku gagahi juga. Huhuhuuh.



Dah la aku ni shy-shy tak tentu pasal. Suara pun, sayup-sayup keluar dari anak tekak. Haih! Macam mana nak praktis suara jadi kuat pun aku tak tahu.



Dah malas nak cerita pasal semalam. Tapi, aku sedar aku jakun semalam! Hahaha!


Terutama, bila tengok screen besar ni! Pakcik-pakcik senyum-senyum tengok aku ambil gambar. Lantak pi lah. Best gila kalau kerja sini!! Dah la screen besar kat depan, pastu ada siaran TV plak kat depan tu!!! Huh syok!!!



ye ye aku tahu aku jakun *lempang laju-laju*



Aku dah request tempat duduk untuk aku kerja situ. Wahahaha!





.:. By .:.

8 comments:

.::WaNiE::. said...

weeee apehal mcm best je tu

kalau aku pun aku jakun

kahkahkah

Bai said...

WaNiE : hahah. kan? sangat best! tv tu paling best! clear dan besar!

Espresso Guy said...

hoho... ala2 keje kt NASA ehh... kapal angkasa dh mendarat kt bulan boss... muahahaha...

xalimx said...

dulu aku g , just tgk dari tingkat 2 je....hahaha...aku pun jakun gak.

Bai said...

Espresso Guy : Bukanlah. Bursa saham.hehehe

Bai said...

xalimx: rugi-rugi. turun bawah lagi syook beb. luas pemandangan :D

fabulous.farah said...

hahaha. aku lagi jakun ok. screen ape tuh? hehe

Bai said...

f.f : haha. screen network. signal network. tengah tu TIBI!!!!