Monday, July 5, 2010

Pelaburan bulan ini...

Tiap-tiap bulan mesti ada pelaburan. Bulan ni aku tumpu pada koleksi tudung :). Aku memang selalunya macam ni lah.

Bulan ni service kereta.

Bulan tu aku beli sabun tahap stok 3 bulan punya :D.

Bulan ni aku beli seluar je.

Bulan tu aku beli barang makeup.

Bulan lain, aku beli baju.

Dan begitulah seterusnya.

Korang macam mana?

Biasalah perempuan memang suka pelaburan. Nak cantik lagi banyak pelaburan.ngehngehngeh.Tapi pelaburan aku kena terhad. huhuhu. Nanti makan pasir pulak tiap-tiap hari :P.


Pertama kalinya aku berjinak-jinak dengan majalah pengantin :D. First time ni beli. First time. Mingguan Wanita tu memang selalu. Tapi, tengok cover depan gak. Kadang-kadang isikandungan dia sama je. So better baca dulu sampai cashier suruh berambus baru beli :D.


Dalam-dalam pelaburan untuk tudung sempat rembat baju sehelai. Itulah perempuan *__*.
Tudung yang aku beli bukan lagi tudung Ariani ke apa.























Aku dah start tukar style pulak. hahaha! :P Layankan je la.












Presenting!!!!!



Pipi tenbam pun still nak pakai tudung syria ni. :D. Akhirnya berjaya!!!


Ada macam budak baik tak? :D. Pakai cermin mata sure macam cihekgu.


.:. By .:.

8 comments:

xalimx said...

selamat pagi cikgu~!

.::WaNiE::. said...

maintain comel jek aku tengok

fabulous.farah said...

cantik jer bai..tak bulat pon muka.seswai~

lama dah tak beli pengantin. haks.

Bai said...

xalimx : selamat pagi botak!

Bai said...

WaNiE : huhuhu....maintain tenbam ade :D

Bai said...

f.f : itu gambar tepi. cuba tengah..hahaha

xalimx said...

perghh...main kasar nmpk =P

Bai said...

xalimx : takla.main lembut :P