Tuesday, July 13, 2010

Tak boleh galok sangat.

Mesti kita gembira bila ada khabar baik kan? Rasa macam tak sabar for that day. Duk counting days. Duk berangan, senyum sorang-sorang.



For me, tak boleh nak berangan sangat. Sure kadang-kadang jadi, kadang-kadang tak. Selalunya, tak lah. So, aku slalu tak berharap sangat. Walaupun dalam hati membuak-buak mengharap.



Erm... tapi lain pulak dengan orang lain. Berangan boleh jadi kenyataan. Aku rasa, lucky kalau macam tu. Semua benda yang di angankan jadi. Wahhh! Hebat!



So korang macam mana?



p/s : ape kes aku arini buat survey. Wakakaka!


.:. By .:.

11 comments:

driedroses said...

gua angan-angan mau bina rumah atas kayangan.

memang takkan jadik kenyataan. tu pasal gua berpijak di bumi yang nyata =P

Bai said...

driedroses : lu ingat lu blakon dalam filem animasi ke? hehehe

driedroses said...

oh yeahhhh!! izzie di alam fantasi

Bai said...

driedroses : eee! apa kata buat buku. hehehe

Madi @ Aed said...

aku mmg xleh galok sgt..biasanya x jadi..T_T

Bai said...

Madi @ Aed : hehehe. ade gak spesis aku :D

xalimx said...

aku suka berangan, dan aku cuba utk mengapai impian di bumi nyata... fikir2kan dan selamat beramal...erk

Bai said...

xalimx : hahaha... memang lah.

xalimx said...

mana laa taw berimpian tapi berpijak di langit..eh langit leh pijak ke???

fabulous.farah said...

aku suka berangan., bia lah tak jadi kenyataan pon. yang pasti masa berangan tu best.hahaha

Bai said...

f.f : kalo tak frust takpe. aku frust, malam sampai tak leh tidur. hahaha