Tuesday, August 24, 2010

Disebabkan banyak isu kahwin dalam belog ini..

Ramai yang tertanya-tanya bukan? Kenapa belog ini kadang-kadang cerita pasal kahwin. Ermm seseorang mesti lah ada naluri hendak berkahwin. Tipulah kalau tak ada kan? Impian tu semua orang ada..


Bukan taknak mengaku ke apa lagi. Ada orang tanya, me nak kahwin ke? Jangan selindung padahal belog jaja cerita kahwin. Owhhhh. Salahke aku cerita pasal kahwin sebelum ni? Cerita pasal collection hantaran semua? Itu semua as collection aku. Kalau betul pun aku nak kahwin apasalahnya kan? Gagagaga.


Aku pernah bagitahu dulu, if satu hari aku nak cerita, aku akan cerita kan di sini. Tunggu je lah sampai muak pun. Tak payah nak duk jaja cerita aku kat belakang.


Mungkin cara aku berselindung tu membuatkan sesetengah pihak tak suka. Sakit hati. Erm.. Ok im speechless.


Kamonlah kita dah besar.


As you know, aku buat belog ni pun bukan nak menunjuk apa yang aku buat semua. Just for fun. Erm..seperti kawan rapat aku cakap, mana lah tahu kita tua-tua nanti boleh gak baca. Menggamit kenangan gitu.


Ok merajuk. Taknak buat entry kahwin dah =P. Siap haribulan aku privatekan belog ni.

.:. By .:.

22 comments:

Xora said...

kamu private blog ni saya geget geget geget kamu!! .. Harzaharun pun post pasal topik ni gak kat blog dia.

harzharun said...

Sgt kebetulan!....Kita ckp benda sama...

Xora yg bgtau....terus sy cr blog awak...

hurmmmm.....xtau nak ckp nape wujud org cenggitu!...geram!

nusha said...

deme jelez la tu xder entry mcm u..
ngeh2..♥♥♥

zack_blossom said...

xpayah layan org cni...lantak la kan...ni kan blog kte...mmg leh wat kenangan tau blog ni..bukan nye blog die pun..org tu jeles tu bai..kalu die xsuke, xpyh la bace..nmpk sgt org tu suke jage tepi kain org...xsuke betul!

*aku mmg sgt emo benda2 cani sbb penah terkena...

Bai said...

Xora : hahaha! benci tau! ye? ok nanti terjah. hihi

Bai said...

harzharun : kan? kita nak share. tapi di 'jaja' lain. owh!

Bai said...

nusha : hahaha. agak2 la nak jeles pun. tak yah sampai men'jaja' huhuhu.

fabulous.farah said...

holoh..ramai benor yang nak bercakap-cakap pasal ko ni bai..blog ko ko cakap je lah..best ape nanti tua2 boleh baca balik

Bai said...

zack_blossom : kan? walaupun benda tu bukan kenangan untuk dia ke sesiapa. tapi kita..

Bai said...

f.f : hah? ramai?

tu la pasal. kenangan manes.pahit hempedu semua ada =D

Cik Eija said...

ngadelah tu ko nk prebet kan blog. aku yg prebet kan blog pun akan open balik tak lama lg. nk pk psl org lain, apahal? xyah.. pening paler ko jer.. kdg2 kena jg hati sendiri dulu bru pk org lain. ngeeee.. aku berckp berdasarkan pengalaman :)

lucy said...

xpayah la jaga hati org lain...
apa yg kita nak buat, terserah pada diri kita sendiri..
mmg sakit hati, tp mulut orang, nk tutup pkai ape kan..

peduliklah diorg..
janji u happy jek!!!

Bai said...

Cik Eija : private tu gimik :P.

huhuhu. tu la pasal. ok thanks! :)

Cik Belle said...

nakmola privatekan blog.. seronok tau dok baca-baca perihal pasal wedding ni. ehehee.. kalau nak private jugak, invite saya ya! tihihi

Bai said...

lucy : kan?

tutup pakai stepler pun tak leh. hahaha.

mebi dia tak suka tengok i happy?

Bai said...

Cik Belle : Hahaha. Nanti kita buka web kahwin share ramai2 dan private kan :P.

hahhaha!

ok no probs! Tapi tak mungkinlah =D

Madi @ Aed said...

sapo la yg bzbody tu..die jeles kat ko tu bai..x pyh layan~~

Lady of Leisure said...

ok lah tu cerita pasal kawin kita semua akan ke arah tu jugak one day kan hehe

Bai said...

Madi : memang tak layan pun =D

Bai said...

Lady : erm... yer. tapi kadang2 orang salah anggap plak.

marcos said...

mu praibet belog mu, aku delete terus link mu dari belog aku.

har har har

ps- apekes mu naek tren hari ne?? :P

Bai said...

marcos : hahaha siot!

tiaptiap hari aku naik train. semenjak pose. jumaat je tak :P