Saturday, August 21, 2010

Ha nak tahu buat apa?

Tadi menepek oat kat muka. My sis yang suruh. Nak putih + licin + lembab. My sis cakap kawan dia buat macam tu. Memang tak nafikan kawan dia dah berubah muka dari lesu ke segar. OK lah mengikut perintah. manalah tahu cantik masa kahwin nanti.


Ni tengah mengadap lappy sambil membebel sorang-sorang kat belog. Hahaha. Nak keluar tapi tunggu si Ah yong ni siap cat rumah dulu. Hadoi. Kang petang jem la jalan. Baik keluar sekarang kan?


Nak pergi cari tin susu dan pomander ball!


Rasanya 4 orang kat rumah ni tak berpuasa. Termasuk lah Suci. BIL sorang je puasa. Hihi..


Ermmmm rasa macam tak sabar nak balik kampung. Mak kata dah nak siap renovate rumah! Wah nampaknya raya ni rumah bermuka baru ;). Dah nak dekat kan raya? Rasanya 18 hari lagi.. hohoho!



.:. By .:.

8 comments:

zack_blossom said...

oo..bagus ye tepek oat kat muka..leh try ni...=p

Mademoiselle Ctiey said...

Tempek oat kt muka? wah... idea bagus.. hehe.. jgn termakan dahle. :p

Bai said...

zack_blossom : tu la pasal. baru 1st time try...buat mcm mask ya :)

Bai said...

Mademoiselle Ctiey. Tadi termakan gak sikit sebelum tampal. Hahaha. Ops tak pose :P

Lady of Leisure said...

lepas ni habis ka oats kat rumah ni..
:D

Bai said...

Lady : hahaha. tu la pasal..=D

wh0se said...

wah..tips baru nie..tak penah dengar pn sebelum nie..huhu..harus di try nie..hehe..thankz...

Bai said...

wh0se : yerp. me pun tak pernah try n tahu.

same2 :).