Wednesday, August 11, 2010

Hahaha lawak, Vampires Suck! Twilight taknak saman ke?

Lawak gila aku tengok trailer Vampires Suck(in cinemas 28 August ni!). Duduk kekekekek gelak. 2-3 kali ulang tengok :D. Sesiapa nak tengok trailer click kat sini.


Diaorang tiru part Erward buka baju. Part jari Bella luka. Paling best geng Jacob berjoget. Hahaha! Eh tak kena saman ke? Selalu diaorang ni tak kisah pun nak tiru-tiru kan? tak macam sini, sikit saman sikit saman.ops nanti kena saman.


Hilang selera aku nak makan jap.


.:. By .:.

10 comments:

littlehumblelynn said...

makan?ini ayat sensitif di bulan posa.......maaaaaaaaaaaakkkkkk lapor!!huhuhu..

ikiqzana said...

suker betul gan citer vampire ni.. harus la g negok.

:: LadyVerde + Mr.Doc :: said...

tue la...mr.doc siap gelak kn i lg...ssiot jeee...hehehehe...
kalau spoof movie mmg tkley saman babe ;)

nways Salam Ramadhan Al-Mubarak to U & Family from mr.doc & me!

fabulous.farah said...

haha..sape layan sure g tgk la kot..memandang vampire yang aku layan adalah vampire diaries jer..maka donload kat intenet je lah=p

Bai said...

littlehumblelynn : makan? rasa mcam tak de cite pasal makan. ni mesti tersalah click hehehe.

Bai said...

ikiqzana : jom jom! :D

Bai said...

Verde : kalau spoof movie kena saman..mati lah hehehe.


thanks. U2 beb!!

Bai said...

f.f : cet! aja bebi g tengok wayang. hehehe.baru best

iZZie said...

bila wa tgk trailer ni aritu, wa hangin jek! nak tiru yaakob hitam tu wa tak heran, tapi wa heran sebab dia tiru edward wa and buat spoof macham tu..

hangen beb...hangennnnnnn! pfffttt

Bai said...

iZZie : sakit perut wa gelak. ahahahahak! bengang je peminat edward :P