Friday, August 13, 2010

Plan this weekend..

1.Nak berbuka dengan kakak mungkin tak. Segan plak nak ikut dia, dia berbuka dengan kawan-kawan di luar. So plan berbuka dengan Mr.Boyfie. Dah rayu-rayu dah please-please temankan I...(gedik tak?).So jawapan, positif! :D *sengeh nampak gigi besi*


2. Plan ke Muar pada hari Sabtu. Ke kampung BIL. Tak malukan nak ikut balik kampung orang lain? Kampung sendiri balik hujung bulan, wa cuti 4 hari! *sengeh untuk mak*



3. Ke kedai cokelat esok. Survey harga! Silap-silap borong. Tapi, tengok duit skang, sedih je rasa! Macam awal bulan lagi, tapi dah kering! *geleng kepala 44 kali*



4. Design kad masih tertangguh. Mungkin minggu ni buat sampai siap!*kad raya mungkin* So plan bawa balik laptop!



5. lagi...lagi...erm banyak benda nak difikirkan! Nak make it simple!




Semoga minggu ini berakhir dengan jayanya. amin! lagi 25 hari nak raya!





.:. By .:.

4 comments:

fabulous.farah said...

25 hari lagi ke? jom g beli baju raya! heheh

Bai said...

f.f : jom! ko mesti comel. pakai jubah bling bling!

littlehumblelynn said...

design kad?wah dahsyat,,,,,pos kat akak satu......x kisahler kad raya ke..kad kawin.ke..?oppppppppppppsssss!!(just kiddingtp kalo betul apa salahnya kan..kan..)

Bai said...

littlehumbelynn : tet!!! nanti tunggu jawapannya. hahaha