Sunday, August 8, 2010

PR bleeding......again...again... :(

Tak tahan gambar macam orang putus cinta. Darah sekali dengan bunga ros :D. * pict google-ed.



Eh hari tu kan dah 2-3 hari aku kena PR bleeding (boleh click kat side bar if nak tahu details) lagi. Aku tak tahu lah kenapa. Kali ni macam sakit sikit dekat permukaan dubur. Eh jangan imagine k :P. Hahaha!



Antara lagi membesar luka ke apa aku tak tahu. Dah lama aku tak pergi checkup. Kalau aku call Dato', for sure Dato' suruh datang untuk buat pembedahan. Takutlah pulak!



Dato' ada pesan anytime aku boleh buat pembedahan. Siapa ingat cerita aku pasal PR bleeding tu tahulah kan? Mak aku tak kasi buat pembedahan. Nanti buruk. Kata orang biar cantik luar mahupun di dalam. Ehem!



Erm.. Haritu mak ada kasi makan teh cina. Bukan teh cina yang biasa tu, tapi for buasir. Aku tak try makan lagi. Cuma, sekarang aku amalkan minum air suam. Dan pagi-pagi aku telan madu tualang sekali dengan selawat bagai.



Mungkin, sebab itu kot buasir tu gugur dan berdarah sedikit. Dato' pun ada pesan if berdarah dan sakit, mungkin buasir tu dah gugur. Kalau gugur pendarahan akan berlaku. Dan kalau betul-betul itu berlaku, alhamdulillah :).



Moga aku sihat sebelum kahwin selamanya!


.:. By .:.

6 comments:

Madi @ Aed said...

uiii..aku xleh nak baca la bai PR Bleeding ko..rasa lembik tekak aku..aku ni lemah sket kalau sbt2 pasal darah ni..adeh..

Lady of Leisure said...

kesiannya u.. i ada baca pasal pr bleeding kat sidebar tu.. hope everything is fine.. take care..

Bai said...

Madi @ Aed : hehehe takpe. kang ko pengsan lak setiap kali masuk belog aku :D

Bai said...

Lady : thanks lady. I hope so :)

fabulous.farah said...

bagus la kalo mcm tu..mintak2 la gugur kan. tayah nak bedah bagai. take care!

Bai said...

f.f : tu la pasal. mudah mudahan :).thank you lailing. :)