Tuesday, August 10, 2010

SMS Ramadhan yang pertama...

Slm buat Adinda sekeluarga. Ramadhan dtg lagi. jgnlah hendaknya yang terakhir untuk kita, justeru dikesempatan ini kita sama2 mengisi bla bla bla bla...slmt menyambut Ramadhan Al-Mubarak.



Siapa punya gerangan yang send sms ni kat aku. Setahu aku, akak aku panggil aku lain. Beruk atau monyet. Tak pun nak manja sikit dia panggil aku nobita.


Ermmm abg aku? Tak pernah lak dia panggil aku adik ke adinda...Dia selalu panggil aku keling...(jangan terasa).


Baik ngaku. Nanti aku post no phone kat sini :D.


.:. By .:.

8 comments:

Lady of Leisure said...

haha siap beradinda bagai.. siapakah gerangan..
:D anyway selamat berpuasa..

fabulous.farah said...

hahaha..adinda teringat surat kiriman tak rasmi..ok lah tu..boleh msg2 bahasa melayu klasik ngan dia.

selamat berpuasa!

xalimx said...

bukan aku

Bai said...

Lady : tau takpe :D. Tatau siapa..huhuhu no tak dikenali. Ok thanks Lady :)

Bai said...

f.f : hahaha waktu sekolah dulu kan? :D.

U2!

Bai said...

xalimx : ko kot? pakai no lain? :P

Umi jie said...

Oh adinda, kenapa adinda bole lupa akan no hp kanda. Pedih pilu hati kanda
Hehehehe geli baca

Bai said...

Umi jie : :P.....hahaha!