Tuesday, August 10, 2010

Salam Ramadhan dan amalan semperna Ramadhan :)

Wah title macam skema je kan? Semperna Ramadhan ni ayat kena manis, tulus dan mulus, lemah lembut gelamai. Heh. Banyak benda kena cover :).


Okla, semperna Ramadhan ni kita kekalkan akhlak mulia. Jangan mengata-ngata di belog mahupun di FB. Kalau ada salah silap mohon dimaafi. *Dah macam pantun pulak*


Salam Ramadhan ya semua. Rasa belog ni dah 2 kali sambut Ramadhan. Taniah belog!


Dan semperna Ramadhan...aku dah buat amal ibadat yang amat beharga!!! Aku dah menempah tiket ke suatu destinasi untuk family!!!


Dan dan dan.... akhirnya aku berjaya membuat pembayaran online (di sini ), dari pagi aku pulun sambil buat kerja. Sori bos! *tabik hormat*. Janji kerja siapkan? :D *rasa nak nangis bila transaction tu berjaya. Iz wa sudah faham perasaan kamu masa booking pukul 4 pagi itu. hahaha*



Hanya bercuti dalam Malaysia je... Sebenarnya nak bawa ayah naik kapal terbang. Kita tengok dia ketar lutut ke tak?!!!Ayah jangan cakap besar hokeh!:B


Kami dah berjaya. Anda bila lagi?



p/s : sorry entry tuan punya belog macam teruja. Bukan apa just gembira dapat bayar! Susah lol tiket online ni. Selalu je kena isi data banyak kali!



.:. By .:.

4 comments:

iZZie said...

yaa..skang lu tau la wa punya feeling pukul 4 pagi tu macham mana.

lepas ni wa passing baton kat lu plak tempah AA okeh!

Bai said...

iZZie : nom nom nom!! wa tak leh access internet kat umah :(. kasihanilah wa... hahaha.

fabulous.farah said...

wah..langkawi ke?

Bai said...

f.f : tak la...hiks!