Saturday, September 11, 2010

Dah mula takut, dah mula berdebar-debar...

Ni dah mula rasa macam tu. Mana tak nya... Datang sorang tanya, dah siap ke belum persiapan untuk bertunang. Dah ready belum. Haih! Banyak benda tak siap lagi.


Betul. Semua tak siap lagi. Just beli, then susun je kat bilik. Tak pun campakkan barang-barang hantaran, semuanya tu kat tempat yang sama. Kang puas pula nak cari.


Yang belum done hanya Baju Melayu dan Sejadah. Untuk sejadah dah pesan dekat orang suruh belikan. Kalau la last minit, dia tak beli...mau Masjid Jamek itu akan ku redah. Cincin for bakal..(bakal?) pun terbesar pula. Tatau sempat ke idak kecikkan. Silap haribulan buat hadiah besday dia je nanti :P.


Banyak lagi oit!!! Isnin depan la kot operasi semua tu. Nak cat itu lah ini lah. Time beraya tak ingatlah, tapi bila nak dekat tidur pastu belek-belek majalah...mulalah ingat itu ini.


Erm apa lagi eik? Kalau fikir mengalahkan orang kahwin pening dia. Hahaha!


Tema?








Ermmm... nanti cerita. Sekarang dah mengantok. 2 days ni ramai betul orang datang beraya. Alhamdulillah.





.:. By .:.

4 comments:

Liquid said...

ehe biasa lah tu keje last2 minit nye lg besh hee =)

slamat hari raye ea... saje jln2... lalalala~

Mimis said...

walawala... dah nak bertunang. Congrats!!

Bai said...

Liquid : huhuhu last2 penin :P.

ok jalanla..tq :D

Bai said...

Mimis : thanks laling ;)