Sunday, September 19, 2010

Nak tengok awek seksi tak?

Hah meh sini. Cerita ini berlaku time raya hari tu. Tengah kemas-kemas barang, tetiba awek ni buat hal pulak...

Nah tengok aksinya!
Terjumpa bra toknya di ruang tamu... Lalu dia pun try...kakaknya pula adalah dalang di sebalik tragedi..


Dan dia menyuruh Cik Su nya mengambil aksi-aksi beliau...



Dan




dan




dan




dan




dan




dan


Dont try this action at home!


Maafkan anak-anak sedara saya! Muahahaha.
Dan pesanan, jangan sepah-sepahkan bra anda ya!
.:. By .:.

6 comments:

fabulous.farah said...

hahaha..sengal~

zack_blossom said...

hikhik...sgt kelakar ok anak buah bai tu...posing maut ok..=p

Lady of Leisure said...

haha posing last tak leh blah nengok hehehe

Bai said...

f.f : =D


zack_blossom : huhuhu dia memang macam tu kalo dia dah bosan main game =D


Lady : hahaha! kan? tu aksi spotan. Ingat dia baring untuk apa. tiba-tiba dia suruh amik gambar.. berdekah2 kitaorang ketawa..pastu boleh plak dia tongkat kepala dia. mana ntah dia tiru. pewh~

akak gina said...

amboi depan cik su bukan main si uci ni..cuba depan kak baby..???malu smpai masuk celah kangkang..heheheh

Bai said...

akak gina : hahaha. lama2 dia akan tak malu macam ni b. ko tengok la nanti!