Wednesday, September 1, 2010

Renovate rumah untuk majlis.. ermm

Salah satu tujuan balik ke kampung adalah nak tengok perkembangan rumah yang sedang renovate.


Sebelum majlis ni (sila click), mak dah buat keputusan nak renovate rumah. Dah dekat sangat dah dengan tarikh tu. Tetiba mak cakap macam tu then terus proceed dengan orang buat rumah. Tak dan nak cakap apa apa.


Dulu, pernah offer tapi mak kata hold dulu. Ni tengah nak pakai duit banyak, mak nak renovate pulak. Pening jugak kepala fikir duit-duit oh duit.


Adalah bertekak manja dengan mak... Lepas tu mak cakap..


"Untuk awak juga...untuk majlis awak.."


Oh hugs mak 1000 kali!!!!

bahagian luar dapur.

bahagian dapur. Bilik + bilik air pun renovate.


B2B (bride to be) yang lain ada mengalami masalah yang sama tak? Ceh! Dah pandai guna perkataan B2B. Tapi aku belum lagi. ngehngehngeh!




p/s : jerawat tumbuh bagaikan cendawan. Agaknya sebab rumah berhabuk kot.


Semoga dipermudahkan segala urusan. Amin!
.:. By .:.

6 comments:

Ena said...

yerla...

"utk awak jugak"

;D

Bai said...

Ena : huhu ;)

fabulous.farah said...

huhu..dulu kawen pon renovate gak..besarkan dapo and tambah bilik. ngan toilet hehe

Bai said...

f.f : tu la . same la tu. haih trend ke kalo nak ada majlis... renovate rumah? :D

Lynda said...

:)..im happy for u

Bai said...

Lynda : thank you :)