Saturday, September 4, 2010

Sedang menunggu sang kekasih.

Cet!Tajuk nak jiwang. Hahahaha. Tepat je pukul 12 tengahari, aku nak bersiap keluar!Akceli, ada plan hari ini. Plan hendak membeli barang hantaran secebis dua. Terus plan berbuka puasa sama :) * senyum gedik*


Tatau nak ke mana lagi. Mungkin ke Sunway Pyramid, Semua house, Mid Vall? Haish kalau fikir jem, malas aku nak pergi banyak tempat. Tapi, jenis aku suka usha then beli mana berkenan. Kang jumpa yang lebih elok, mulalah menyesal. Tak pun aku beli lagi. Tak ke pembaziran namanya tu?


Banyak benda tak done lagi. Hai kadang-kadang tak tidur dibuatnya.


Pastu bila fikir duit, lagi lah tak tidur. Bulan ni lah nak raya, bulan ni lah roadtax mati. Dan bulan depan, majlis (hint-hint) dan vacation... SEMUA TU DUIT!!!


Nak taknak aku tempuh dengan redha dan pasrah. Hahaha.


Semenjak dua menjak ni pun aku tak tahu sama ada nak nangis ke gelak. Semoga tuhan bukakan pintu rezeki dan permudahkan segalanya. amin.

.:. By .:.

3 comments:

honey amour said...

sama la kita yunk..road tax dah mati,raya lagi nak balik melaka,adik ipar nak kawin lagi..haduyaii... sabar...

zack_blossom said...

amin...semoga bai murah rezeki dan dipermudahkan segala urusan ye..

*semua tu dugaan....sbr ye..nnti lepas dh settle semua, mesti rase puas hati sgt2..

fabulous.farah said...

me too..sedang menunggu sang kekasih. haha

hoih..nak pergi berlawan dengan orang shopping raya ke?