Tuesday, October 26, 2010

Dating...

Lately ni tak tahu lah, angau semacam. Ntah apa-apa je. B, ko ada rasa macam aku rasa ke? B2b lain? Ada?


Tak macam bercinta dulu. Selambe dek je... Mana bercinta sangat pun. Pergi balik, makan...dah. Jarang la nak bercinta sambil bertentang mata, suap-suap aiskrim ke.. picit-picit jerawat ke...memang jarang.


Bila dah bertunang ni, serius lain. Jadi malu-malu kucing. Kadang-kadang, aku notice apa jadah aku sms tanya, syg I lebih tak? Hahahaha!


Wak Ajim pun lain.... dari segi petuturan, dari segi ambil tahunya. Tak habis-habis duduk sms jangan lupa lunch, jangan lupa dinner. Wahhhh! Nak I gemuk ke?


Teringat aku menyakat dia, nak call dia B. Sebulat suara dia cakap, janganlah janggal!!!Huhuhuhu.


Erm kadang-kadang rasa syahdu semacam, mulalah cakap.... doakan hubungan kita kekal sampai akhir hayat ya! Tsskkkk..


Ok stop. Berbalik pada tajuk, dah lama tak tengok wayang sebenarnya..Last week haritu, pergi tengok wayang cerita The Other Guys. Wak Ajim pilih. Kalau ikutkan aku, aku nak tengok cuti-cuti cinta tu. Muahahaha.


Ok la cerita ni. Boleh gelak ketawa.... Ada satu part yang aku menarik perhatian....

Lakonan 2 orang ni. Siapa taknak kalau dapat bini hotkan? Sangat hot.. Ades.... tiba tengok minah ni aku jadi rendah diri lak. Hahaha. Nak bandingkan dengan aku, memang playwood habis T___T.

Aku bagi 2.5 bintang.


p/s : video bertunang I dah siapkan Uuuuuu~

.:. By .:.

2 comments:

mrs.spicy said...

wow..cepatnye..tak sampai setahun.ngehehe

Bai said...

mrs.spicy : aku kompius... apa yang cepat? video? hahaha...