Sunday, October 24, 2010

For those yang cari makeup artist.

Entry ni khas sesiapa yang mencari makeup artist untuk event, pertunangan dan kahwin.

1. Cik Yip Zazz



Boleh ke blog beliau : Cik Yip touch

atau

add beliau di facebook : Cik Yip Zazz




For those yang mencari makeup artist untuk event dan pertunangan. Sila contact Cik Gina. Dia adalah tukang make up aku masa aku bertunang haritu. Sangat-sangat berpuas hati sebab makeupnya mengikut kehendak aku. Nampak natural.

Please visit her blog : http://shizzygina.blogspot.com/


Harga pandai-pandailah korang berunding :). Pada sesiapa nak bertunang, kahwin.. dah boleh start plan.

Tata~

.:. By .:.

2 comments:

.::WaNiE::. said...

eh by bukan ko pun pandai mekapkan org ke

Bai said...

WaNiE: bila masa tu? makeup badut pandai la.. hahahaha