Thursday, October 7, 2010

Grrrr tadi terlanggar mamat hennnnn!

som!! Hahahaha. Dan dan aku tengah kelam kabut nak parking. Boleh pula aku langgar mamat hensem ni.


OK cerita dia macam ni, tadi aku lambat pergi office. Akibat zip aku rosak! Zip zip terbuka balik. Dem!! Aku terpaksa patah balik tukar baju. Then, bila dah sampai parking kat office... Tang selekoh.. Boleh pulak mamat ni letak motor tengah jalan. Dia duk sibuk alihkan motor lain. Agaknya nak parking la kot.


Aku dengan lalok, laju nya... tak perasan sangat motor mamat tu. So apa lagi kebabommmmm!! Ades.. Aku minta maaf... Dia masih lagi tertunduk angkat motor dia. Sekali pandang, mata bertemu mata.... hensemmmmmmmmmmmmm da~



Dia kata tak apa. Pergh.. *pengsan*... Dia alihkan motor then suruh aku jalan..


Aku apa lagi? Tersengih-sengih la de~

Oh hari ini menjadi kenangan paling indah... Hahahha


Adakah ini kerana aku berjenis darah manis sekarang ini ? Ngeh!




.:. By .:.

7 comments:

mrs.spicy said...

hoih. hoih! ingat bakal tunag. ingat bakal tunang. hahaha

ko darah manis ke ko khayal bai=p

Bai said...

mrs.spicy : hahahah. ke ko ada pengalaman ni. cakap aku khayal :P. hahahaha. mungkin gak la.

.::WaNiE::. said...

kahkahkahkah

ko jgn ngada2

hahaha

.::WaNiE::. said...

kahkahkahkah

ko jgn ngada2

hahaha

littlehumblelynn said...

haip!!haip!!nak kena babab nih .....jasa sgt dia tuh!!

kasihredha said...

Bai
salam kenal..nice blog

Mimis said...

Hehe.. apsal tak mintak no fon? mamat tu kerja kt ne?