Wednesday, October 6, 2010

DIY : Pelamin Anganku musnah

Peringatan, jangan fikir apa-apa untuk entry ini ok. Just anggap je macam cerita cinderella yang suka berangan. Hahaha. Ok boleh?


Saja lukis-lukis gambar lakaran mini pelamin dekat paint. Ermmm.. ini memang angan-angan sahaja. Tak tahu jadi ke idaknya lagi.


Untuk makluman, aku tak guna mana-mana khidmat vendor untuk majlis aku nanti. Semuanya hasil kerja kesenian diri sendiri dan family.


ok ini lakaran dia.

Ok tak? if kerusi merah itu diduduki oleh seorang gadis yang memakai baju kaler peach?


Karpet dan langsir adalah berwarna putih. Pomander ball akan menyerikan pelamin itu nanti. Aku berjaya siapkan 5 biji pomander ball! Gigih tak gigih la. Semua aktiviti malam aku bekukan semata-mata untuk projek DIY ni.


Moga-moga Mak tak reject DIY yang ni. Tapi, semuanya DIY aku lulus! Alhamdulillah.



.:. By .:.

15 comments:

littlehumblelynn said...

by

the date will be 10/10/10 is it?(TKT TERSILAP KIRA LAK)

rajin betul..wat DIY sumer..bagus2

INTANKUTERPILIH said...

creative!

rose said...

mesti lulus!!simple n sweet.. =)

Bai said...

Kak Lynn : betul!!! hehehe. takde la rajin mana. tabahkan hati je ni..

Bai said...

INTANKUTERPILIH : me kasih! =D

Bai said...

rose : memang sangat simple =D

zack_blossom said...

simple dan sgt nice ye..
cepat la bai tunang...kte lak xsbr ni..hehe...

Bai said...

zack_blossom : thanks... hhahaha kita ngah takot lah! =P

Madi @ Aed said...

bai sangatX1000 rajin~~

mcm cute je pelamin tu~~;)

xalimx said...

gile rajin ko bai...respect laa sama ko....harap2 awek aku pun nnti serajin camni...kalo leh lagi rajin~!

Bai said...

Madi @ Aed : huhuhu. macam je. moga2 jadi kiut miut nanti! hehehe

Bai said...

xalimx : kalau terlebih rajin nanti pyah Lim... hihihi. cukuplah sekadar memenuhi impian ko nanti.. itupun dah kena bersyukur tau..

mrs.spicy said...

diy la best..baru puas hati..

Bai said...

mrs.spicy : yerp... tp sakit tulang menulang hahaha. rasa nak demam!

.::WaNiE::. said...

ok lulus, mana nak sign