Tuesday, November 9, 2010

Project DIY tetap akan on!

kan balik kampung kan? Then minta pendapat mak, insyaAllah nak start project DIY untuk bantal. Tanya mak senang ke tidak? Mak pandai buat ke? So mak kata senang je. Mak suruh belajar sendiri ^_^. Tak pe janji ada mak yang sentiasa tolong! Tolong tengok. Hehehe.


Kekabu, mak suruh pesan dekat makcik saudara cari di kampung! Yeay!! Suka empatpuluhempatribukali.


2nd angan-angan adalah untuk membuat bantal seperti ini.

1st angan-angan. Kenapa 1st? Sebab yang bentuk ni lagi senang!


Tak tahu lah tercapai ke tidak =D *hidung kembang kempis*


Kalau tak ada aral, insyaAllah DIY ni akan direalisasikan. Sabtu ni insyaAllah pergi cari kain!



p/s: dah makan 2 biji penadol actifast :(.

.:. By .:.

8 comments:

farahfatihah said...

ada usaha pasti tercapai =) caiyok!!!

akak gina said...

woi aku pon tengah nak buat itu barang dong..hehehhehe...

Bai said...

farahfatihah: yeah!! bersemangat ni

Bai said...

akak gina : eah? semoga berjaya!! =D

Lady of Leisure said...

insyaAllah akan jadi kenyataan..hehe

Bai said...

Lady : InsyaAllah :) amin

Mimis said...

Bantal ini utk ape sbnarnye? nak letak atas dulang hantaran ke?

Bai said...

Mimis: banyak kegunaan..nanti By share k =)