Friday, November 19, 2010

Salam Aidiladha.

Macam lambat wish selamat hari raya Aidiladha-kan? Ha belasah! Kepada yang komen entry-entry lepas, maap tak sempat nak balas lagi. Dah 2 hari tak bukak belog ni. Ni baru sempat nak menjenguk..itupun sebab curi line wireless orang sebelah. Hahaha. Aci tak?


Kepada yang add menjadi follower, terima kasih ya!! Rasanya ramai B2B yang add. Cayalah! *give me 5!*.. Kepada yang bertanyakan, adakah saya B2B 2010 @ 2011 tu..insyaAllah kalau tak ada aral, i will be b2b 2011. InsyaAllah. Dah. Lupakan tahun-tahun, tarikh-tarikh ya..bukan apa semua tu belum decide lagi. So namo cakap lagi...Biar menjadi surprise to me & semua! *Dup dap dup dap*



Raya? Tiada apa yang best sangat. Kakak pun tak balik. Jadinya, mak pun masak ala kadar. Hanya laksa lemak dan lemang beserta lemang!



Tapi, bila mak masak ala kadar..ramai pula yang nak datang rumah! Cuak! Rasa nak tutup pintu rumah. Hahaha. Tak baik tak baik. Last-last, ting! Masak muffin..muffin yang tingginya macam gunung! Hahahaha.



Project DIY? ON beb!! Nanti tunjuk kat sini k!Ada sesuatu nak share tapi biarlah dulu. Ceh! Tak baikkan buat orang tertanya-tanya..


Cuma,cuma,cuma satu je nak cakap... ada satu benda yang telah di-approve-kan! Semua cakap cantik!! Cantik, cantik cantik!



Ok sekarang nak tidur dalam senyuman dan peluk bantal dan golek dari kiri dinding ke dinding belah kanan. *senyum*




.:. By .:.

8 comments:

Abg.Syuk said...

Salam aidiladha =)

♥♥ Kasut Pink ♥♥ said...

ape die yg cantik bai, ape die? **mood kecoh**

iedayah said...

haish..suspen sungguh..hahaha

Bai said...

Abg.Syuk: Selamat... :)

Bai said...

♥♥ Kasut Pink ♥♥ : syhhhh! rahsia dulu! :P

Bai said...

iedayah : hahahaha :P

mrs.spicy said...

hahaha..samalah. bila masak sikit ramai pulak call nak datang. takde muffin2 dah. ting! domino=p

Bai said...

mrs.spicy: domino tak dok kat pahang nun. hahaha.