Wednesday, December 1, 2010

Pindah ke tempat yang baru.

Mesti dah bosan, asyik cerita pasal persiapan kahwin je kan? Nanti orang lain cakap, aku meroyan desperate nak kahwin. Hahaha.



Sekarang ini tak masa sangat nak fikir pasal persiapan, list-lis bagai. Yang aku tulis pasal persiapan kat entry ni adalah untuk peringatan aku sendiri.



Lepas je aku pindah, projek DIY aku akan beroperasi seperti biasa. Sekarang ni, semua dah masuk kotak packing untuk berpindah. Pindah rumah. Yeah!!



Walaupun, tempat tu semua orang cakap jauh. Tapi, senang untuk aku buat urusan perkahwinan nanti. Lagipun, ikut pendapat keluarga.. nak aku dekat dengan wak Ajim. Agak-agak wak Ajim tidur...senang aku nak gegarrrr. Hihihi.



Tup-tup dah bulan Disemberkan? Haih... Dah kena counting days ke?



.:. By .:.

8 comments:

wa kaljis said...

Dah Disember dah kan.. cepat jer masa berlalu.. apa2pun selamat packing barang pindah tempat baru :)

♥♥ Kasut Pink ♥♥ said...

Skrg jiran wak ajim, tak lame lagi jd roomate die pulak... auummmm... hahahaha

mrs.spicy said...

huhuhu..selamat berpindah bai. pindah penat! tapi dekat ngan wak ajim kan. ehem. ehem. so nanti penat hilanglah=p

littlehumblelynn said...

sempat jugak singgah sini dlm sibuk dgn kisah anak sakit tuh..nak pindah umah ?selamat packing..happy counting !

Byzura Mj (By) said...

wa kaljis : tu la pasal. terima kasih :)

Byzura Mj (By) said...

♥♥ Kasut Pink ♥♥ : hahaha lawak ko ni. roar!!:P

Byzura Mj (By) said...

mrs.spicy : hahah kalo dia boleh urut, hilang lah penat :P. sikit je kat bahu. boleh? hihihi. *nakal!

Byzura Mj (By) said...

littlehumblelynn : aah ah kak Lynn. anak tak sihat? take care!

tq kak lynn :D