Saturday, February 12, 2011

Budak baru nak up.

Bila cerita pasal blog, pasal budak baru nak up hakulah tu. Hahaha. Tak silap dah nak dekat 2 tahun aku da blog. Dulu rasa macam mengarut je. Macam cakap sorang-sorang. Hahaha.


Tapi, bila dah lama dah follow sana sini.. rupanya boleh dapat ramai kawan, boleh tahu banyak pengalaman, boleh share everything! Eh laki tak share la. Gila hape.


Tapi bila tahu blog ni boleh juga buat gaduh. Iskkk menakutkan. Mungkin sebab penulisan atau ada perasaan cemburu di hati? Mungkin kena hati-hatilah kan dekat blog ni. Sebab network dia besar.. Ramai orang boleh baca itu dan ini. Yang menakutkan yang jenis stalker!! Stalker jahat!


Benci stalker!
.:. By .:.

3 comments:

kasihredha said...

takutnya kalau ada yg camgitukan...harap2 semua jadi kawan kan By...

Byzura Mj (By) said...

kasihredha : tu la kak. erm insyaallah tak ada. tp anon banyak la. org ckp dari golongan kawan.. tp ntahla. no komen kan,sebab kita tatau..

mrs.spicy said...

dahpernah kena! haha..sampaikene tukar link.ye.stalker jahat. heheh.tapi ade hikmah. lepas tkr linkdah takde sianon yang jahat