Friday, February 11, 2011

DIY tissue paper pom poms by Le By.

Since tengok gambar benda alah ni (di bawah) dah jatuh cinta terus! My sis pula beria sangat nak buat benda gantung-gantung nanti masa kat majlis sanding. Suruh beli macam tanglong tu la, apa la. Tapi disebabkan pengantin ni kemut takde bajet kenalah fikir sesuatu.


I love this!

cantikkan!!

Dan malam tadi telah berusaha untuk buat tissue paper pom poms ni! Taraaaaaaaaaa!!!






















Ops jangan refresh! Sila scroll lagik!




Aku punya kecil comel -_-. Mungkin kena tambah lagi tissue paper tu kan?


*Dey (kakak aku, memang aku selambe je panggil dia dengan panggilan apa-apapun yang aku suka.. hihihi..), moga impian mu tercapai, nanti orang bagi mu tengok hokeh! (macam lah dia baca blog haku -_-")


Sesiapa nak belajar boleh klik sini ;)


.:. By .:.

11 comments:

:: noremy bte rahmat :: said...

cantikla awak.......

Byzura Mj (By) said...

:: noremy bte rahmat :: : me kasih :)

cik3zza said...

cantikkk... idea yg menarikkan..

~AmyLiana8886~ said...

comella...

.::WaNiE::. said...

cantikla by

mana dapt tisu warna biru

Byzura Mj (By) said...

cik3zza : kan. teruja gila! :P

Byzura Mj (By) said...

~AmyLiana8886~ : yesza~ hihi

Byzura Mj (By) said...

.::WaNiE::. : me kasih :)


Itu bukan tissue.. kertas. Dapat kat kedai DIY pengantin. Tapi kat kedai tulis pun ada.

syira said...

will do the same for my wedding decor. huhuhu

si manja berendoi said...

bli tisu ni di mana?sy jumpa di ikea.tapi warnanya terhad.ader tempat lain slain ikea?

si manja berendoi said...

ooo..guna kertas.sy guna tisu napkin.lebih fluffy