Thursday, February 10, 2011

Kalau dia tak ada majlismu pun, majlis mu tetap jalan.

Dulu masa bertunang, ada luahkan something dekat kakak. Masa itu.. erm perasaan ada berbau sedih. Paling dekat dengan aku masa itu adalah kakak aku. Dia banyak menolong, meredakan semualah.


Tiba-tiba teringat kembali kata-katanya, mungkin orang lain atau B2B boleh setkan mind ayat ni untuk sedapkan hati.


Ayat ni juga pernah dengar dari mulut baby (habis! sure ada orang korek dari ko B, sebab aku dah announce sini. Hahaha)


Saya pegang kata-kata ini,


Kalau dia tak ada pun dalam majlis mu, majlis mu tetap berjalan..takkan mu nak stopkan semua benda!!!


*ok sentap. terus menurut perintah.

.:. By .:.

7 comments:

an15 said...

wedding mmg byk cabaran, i pun ada menda yg sampai skg terasa. tp diam je la sb hormat org lg tua kan :)

an15 said...

wedding mmg byk cabaran, i pun ada menda yg sampai skg terasa. tp diam je la sb hormat org lg tua kan :)

Miss F said...

yup.. true enough.. bkn sng nk puaskn hati sume pihak.. tp kn, kalau dorg dare enough komen mcm2, lg baek dorg xde kt mjlis kte dp ade kot.. sepatotnye dorg mendoakn kte, even dorg xley attend, ye dak.. eh, ke sy da silap phm nih..? hihi.. ape2 pun, gud luck to u~ =)

Byzura Mj (By) said...

an15 : he... bialah je la memendam rasa. hahaha. orang bukan tahu apa yang kita rasa.

comes around goes around :)

Byzura Mj (By) said...

Miss F : ye betul tu. doa adalah lagi baik dari komen itu ini rite? pakai duit ko? non ado! :P

Thanks dear ;)

LittleSunshine said...

cabaran,mslah..adeiii..kita doa...doa n doa..semoga berjln dgn lncar.amin

Byzura Mj (By) said...

LittleSunshine : thanks liza ;). Amin. Kalau tak ada cabaran itu bukan kehidupan ye dak? hehe