Thursday, February 10, 2011

Thema kahwin ala aladdin. Alamak susah task ni!

My auntie baru sms minta pandangan, kalau-kalau thema aladdin. Eh no no!!! Bukan untuk haku... tapi for ma kazen... Huhuhu..


Betul-betul tak ada idea. Mana nak cari penari semua??

orang kaya leh la buat macam ni kan? auntie sponsor i please. haha

B2B if you nak share meh la. I perlukan korang (eh I pulak kan? hihi). Please help me!


.:. By .:.

12 comments:

MIZZ SUE said...

pernah tgok tema ni mase kat klang tahun lepas.sgt gempak..byak pelita yg aladdin gosok tu

MIZZ SUE said...

ASSALAMUALAIKUM

HAI..SAYA MIZZ SUE,
NAK MINTA ALAMAT RAKAN BLOGGER YANG PALING SAYA SAYANG BOLEHKAN?

SAYA NAK MENJEMPUT NI.

PLZ,HANTAR DI
sue_546@yahoo.com

SERTAKAN,

NAMA:
ALAMAT SURAT MENYURAT:
ALAMAT BLOG:
NAMA ANDA DI BLOG:


I LOVE U KORANG!!!
AJK OPERASI KUMPUL ALAMAT.

Byzura Mj (By) said...

MIZZ SUE : ye ke? Dah googling2 tapi tak jumpa! kena letak jawatan ni. hahaha

mrs.spicy said...

arabic tu ala-ala aladin la kan? mase mawi ngan ikin kawen dulu arabic kan?

Byzura Mj (By) said...

MIZZ SUE : boleh sue.. nanti by bg alamat. me kasih.

Byzura Mj (By) said...

mrs.spicy : aah ah. tapi dia nak sejibik aladin -_-". dia taknak macam mawi tu.. crawded kata nya *pusing kepala*

Yours Truly said...

hehe kalau aladdin kene pakai mcm citer aladdin tu la agaknya.

kene ada ala2 magic carpet.

colors normally dorang more to arabic colors kot. very vibrant colors.

apa kata tgk cite aladdin. boleh dapat inspiration! :D

Byzura Mj (By) said...

Yours Truly : kan?!!

thanks! Tu la tengah tengok gambar aladdin. Hahaha.

Yours Truly said...

Takleh!! kene tgk movie! hehehehehe baru la leh tau music camne sambil tu bleh igt kenangan2 silam.. cewah :Pp

anyway, call me liyana je k? :)

Byzura Mj (By) said...

Yours Truly : hahaha! baru terbayang2 kan? Takpe nanti dah dapat idea i share sini.


ok...thanks liyana :).

LittleSunshine said...

theme aladdin!!wow kazen zura ni bgs nya nk theme tu..sgt berani.liza pun rasa theme tu colorful ala arabic..

Byzura Mj (By) said...

LittleSunshine: tu la sgt berani! tak sabar nak tengok. haruslah seksi-meksi kan! hihihi :P