Wednesday, March 2, 2011

Dear Baby.

B, lagi 4 hari kau akan terima nikahnya. Wah mesti berdebar-debarkan? Tapi aku tahu ko tengah galok kan? :P. Serius aku happy. Sangattttttt happy!!! Sorry aku tak dapat hadir majlis ko :((.


Dah ramai orang tanya kenapa aku tak hadir majlis ko. Termasuklah abang ipar aku kesayangan ko tu. Hahaha. Takpe at least ko tahu mana hala tuju aku kan? Heee. Aku saja taknak datang nanti aku nangis! *sepak aku laju-laju* Tak tak. Ok. Serius.


Tahun ni masuk 11 tahun aku kawan dengan ko kan? Banyak kisah duka dan gumbira kita share. Banyak sangat! Pernah sekali kita pernah clash kan? Hahaha. Biarlah, bukan sebab kita pun kita clash. Tapi sebab orang ketiga! Muahahaha.


Disebabkan jodoh panjang, kita sambung balik -_-.


Masa jumpa ko kat rumah Sue. Ko perasan tak aku cium ko. Hahaha aku amik kesempatan. Tapi, aku tak rela nak tengok muka ko. Huhuhu. Dan pada hari Isnin yang lepas, ko ingat tak aku cubit-cubit lengan ko? Aku cakap "yeay nak kahwin, elok-elok ya". Tapi ko macam malas layan aku. Hahaha. Aku tahu, nanti ko takut kita leleh (nangis) sama-sama kan masa tu?


Ok nak cerita sikit perkenalan dengan Baby. Kenal baby ni masa mula-mula masuk UNITEN. Aku cari housemate. Masa tu dia kenalkan aku dengan nama Baby. Dalam hati gila gedik minah ni. Hahaha. Sampai sekarang aku rapat dengan dia.


Dan mulalah, kehidupan sebagai student yang kejap jatuh bangun bersama-sama.

Korang perasan tak, gambar ni macam gambar gadis kilang?? Kalau hantar mangga ni, aku rasa dapat menang gift free! Haha.

Dan lagi minahs kilang =D. Up skit supervisor.


Asal aku ada lawan netball, masti aku paksa korang suruh join dan bersorak untuk aku. Padahal aku tahu korang bukan bersorak pun, tapi duk bergosip. Hahaha.

Ini antara geng kahwin awal. Takpe kita lepaskan dia. Biar dia kumpul anak lelaki ramai. Kita kumpul anak perempuan ramai. Nanti boleh jadi biras -_-".


Erm dengan baby ni dah macam adik beradik lain bapak lain mak pun ada. Terima kasih b, sebab jadi kawan aku. Ko banyak nasihat, bagi dorongan, panduan. Haha Bagi aku sesat jalan pun ada. Haha.. Asal aku sedih aku cari ko. Ko pun sama. Tapi takde hal la. Pastu nangis sama-sama. Apa kes??


Dengan baby ni semua masalah, kitaorang share. Nangis pun sama-sama. Gelak je tak sama-sama. Sebab aku ni susah nak gelak waktu dulu. Asal aku moody, baby ni mula gelek-gelek dangdut depan aku. Aku diam je. Malas layan nyah :D.


Sekarang baby dah nak kahwin. Aku doakan ko,b berbahagia sampai hujung nyawa. Along is rock!! Kalau Along tak jaga ko memang aku patah-patahkan rangka tulang dia. Eh kalau goreng pun sodap rangka tu. Hahaha. Ok Im happy for you!! Muahhh!!



Last.


Apa kes kita ambil gambar macam ni??? *gelak!!!*



p/s : gambar ko peluk aku kat padang UNITEN tu dah hilang!! :(( Banyak siot gambar kita dua dah hilang.


SELAMAT PENGANTIN BARU IN ADVANCE B!! LEBIU!

.:. By .:.

7 comments:

.::WaNiE::. said...

love u too ehh

C!kpuanmuda® said...

see u there baby! ;)

Byzura Mj (By) said...

.::WaNiE::. : :P

Byzura Mj (By) said...

C!kpuanmuda® : saje je! nyampah! hehehe

akak gina said...

ni puan baby nak komen lak...alamak jap nak g makan dulu..kang comment!hahahha

akak gina said...

byzurah..nape ko suka wat entry sedih2?tumbuk kang tau la...
mekasih...aku paham ko pun sibuk nak uruskan majlis ko..aku pon doakan semoga majlis ko berjalan lancar wokay...i love u!

Byzura Mj (By) said...

akak gina : woit mana ada sedih. aku dah selitkan drama lawak dah tu.. hihihi... huhuh me kasih. luv u to!