Tuesday, April 26, 2011

OMG lagi 30 har!

Bila aku tengok counting date kat tepi tu, aku macam plain. Tiada apa yang aku fikir. Bedebar pun ada sebenarnya..


Masih terkejut dengan pemergian arwah. Kalau teringat, mesti mengalirkan airmata..


Sekarang kena fikir macam mana pula dengan katering. Erm buat masa ni tak boleh nak follow up apa-apa. Biarlah reda dulu.. Kata orang kubur pun masih merah. Sebagai menghormati, biarlah keadaan jadi tenang seperti biasa.


Hanya aku berdoa,bukakanlah hati keluarga arwah agar keluarga arwah ambil alih. Amin...



p/s: Al fatihah untuk arwah. Aku sentiasa doakan dia tenang dan ditempatkan dengan orang-orang yang beriman di sana. Amin.



.:. By .:.

2 comments:

mrs.spicy said...

oh! tumpang cuak. dugaan nak kawen bai. ok2 jer nanti. so catering camno?

Byzura Mj (By) said...

mrs.spicy : insyaAllah amin.. tatau lagi.. tunggu seminggu dulu