Friday, May 20, 2011

Imaginasi - Novel.

Semenjak Nora Elena ditayangkan... terus aku cerita kat wak yang aku pernah baca novel tu. Dan sekaligus aku memberitahu hajat di hati aku nak tengok OMBAK RINDU di pawagam nanti. Tak nak miss! Walau macam mana pun aku paksa wak!! hahahaha. sound like kejikan? Pedulik!


Cerita OMBAK RINDU paling mencatat rekod dalam hidup aku. Mana tak nya. Baca pukul 8 malam habis baca pukul 6 pagi?!! Ada tak orang leh buat cam tu?? Kalau peminat novel mesti ada kan?


Tapikan baca novel lagi syok! Boleh berimaginasi tinggi! Boleh bayangkan hero dan heroin dia macam mana. Betul tak tipu. Sampaikan wajahnya menusuk kalbu! Hahaha.


Wak selalu tanya apa perasaan aku bila baca novel... Pastu dia cakap, "Macam manalah orang baca novel leh bayangkan itu ini lah.. kalau dia baca sure tidur.." sambil geleng-geleng kepala T_T.


Takpalah wak. Nanti u pindah rumah sebumbung dengan I, I paksa you baca novel.Wakakaka.




4 comments:

mrs.spicy said...

heheh..zaman sekolah pernah la buat kerja giler mengadap novel macam tu. bila dah masuk u kurang sikit then sekarang tak langsung. malaih. nak menghabiskan magazine tiap2 bulan pon bercinta

littlehumblelynn said...

by

betul..bab beli novel smp beranak dua x sudah2 beli novel smp en papa kata..start pindah rumah nanti..kita wat sewa jek..cis bedebah!!

Byzura Mj (By) said...

mrs.spicy : by boleh if by tak buang tabiat tu.. so skarang kena stop kejap sebab nak pk kahwin. kahkahkah. kang satu kerja tak jalan :P

Byzura Mj (By) said...

littlehumblelynn : akak ok gak tu. dapat duit sewaan leh guna beli novel baru :P. thinking2!!!