Monday, May 9, 2011

Rumah.

- Gambar hiasan -


Last week kitaorang dah dapat rumah untuk di sewa. We decided untuk menyewa dulu. Then buat anak. Then baru cari rumah. Hahahaha Gatai! Tak la.. lepas je selesai semua urusan kahwin/ bertandang, kitaorang start balik cari rumah untuk di beli. InsyaAllah kalau ada rezeki, umur panjang.


Memula nak cari apartment je untuk sewa. Jimat kots kan? Duaorang je duduk lepas tu nak bayar beriban untuk tuan rumah?? Oh no! Baik duit tu simpan untuk kekdah lain kan? Lepas tu wak nak yang land house. Katanya nak bercucuk tanam. OK kita tengok! Kita tengok! Haha angan kemain lagi wak tu.


So Alhamdulillah kitaorang dapat land house. Dah sekarang bz beli perabot sikit-sikit. Oh tak sabar nak hias!


Nak hias master bedroom. Hahahaha Aku suka master bedroom warna cokelat. Ntah rasa nyaman!



2 comments:

miey anna said...

best kan kalo boleh hias cantek2 bilik tido ^_^

liyana said...

oh bestnye dah ada rumah... kitorang nt dok merempat dulu rumah family, adeh.. :(