Thursday, May 5, 2011

Suci's besday preparation.

Memandangkan pada malam selepas aku nikah ada majlis sambut Besday Suci, anibesari BIL & akak aku dan berinai kecil je (Ha hamik semua nak gabung. Bukan apa, save bajet. Hahahaha), so aku telah meng-offer-kan diri untuk deco Suci-nya doorgift.


Kakak nak warna biru. So aku sponsor bekas doorgift je. Aku buat gabungan paper bag, doily paper, riben dannnnnnnnnnnnn tag ni!!!

Cik Su dah siap design dan print untuk adik tau! Harap adik suka T.T. Sorry Cik Su letak warna pink. Hahaha




Nampak tak signature kat bawah tu? ByzuraMJDesign?? Perasan nak jadi graphic designer *batuk*. Eh tapi best gak kan? Bukan blog design..Agak-agak dapat ke sambutan?




.:. By .:.

2 comments:

mrs.spicy said...

ko lukis pakai software ape bai?

Byzura Mj (By) said...

scan.. pastu color guna adobe :D