Friday, June 24, 2011

Review my day : Malam Berinai.

Entry lepas banyak betul mengundang spekulasi. Hahaha. Kalau ada rezeki insyaAllah. Haritu just doktor cakap simptom-simptom je. Nak confirm pun tak boleh lagi.


Wak tau je doktor cakap simptom, terus senyum meleret. Sekarang kalau je cakap loya nak muntah, kejap-kejap dia usap belakang. Pastu tanya, sayang u ok? ok ke yang? Dah macam cerita NORA ELENA plakkkkkkkk. Alah yang episod Nora loya-loya muntah tu. Nasib aku tak bayangkan wak macam abang Aaron! Hahaha.


Since semalam wak duduk berangan anak panggil dia bapak. Haih tak terselah kejawaannya tu? -_-". Habis anak aku tak moden.


Ok ok. Ada rezeki tak kemana. Nak berangan lebih pun tak boleh. Just berdoa la kan?



Berbalik pada tajuk. Kita sambung entry lepas { klik }


27 Mei 2011 - Bila balik dari selesai nikah, tengok khemah dah tersergam indah! Mak ai!! Cantik dekor. Serius apa yang aku minta lain yang aku dapat. Lagi cantik dekornya! Terus ingat arwah Hasrul. Sumpah aku ingat. Aku berterima kasih dalam hati. Syukur sangat-sangat.


Terima kasih Kak Lina dan Husband (keluarga arwah Hasrul). Terima kasih segalanya.


Semoga arwah di sana tenang dan tersenyum kerana event yang dia tak sempat manage ini berjalan lancar dan sempurna.Alhamdulillah. Alfatihah.
















Dan tepat pukul 9.30 malam, startlah acara berinai kecil. Aku just pakai satu baju. Namo {read : taknak} pakai banyak-banyak baju. Letih. Just kecil-kecilan je. Ambil gambar dan merenjis.

Malam berinai aku pakai warna purple!



Dah habis sesi merenjis, ada majlis birthday Suci pulak. Kesian Uci semenjak dilahirkan, tak pernah buat majlis. Ni dia request tau!


Punyalah dia seronok! Semua hadiah orang kasi aku, dia hangkut cakap dia punya hadiah. Hahaha.


Happy Birthday Adik!! Comel tau adik masa ni!!


Lepas tu celebrate sekali all MEI family! Family kitaorang ramai yang lahir pada bulan MEI. Ni kes jimat, kita sambut untuk semua orang. Haha.

Lain-lain upacara, poco-poco. Semua sporting. Tapi, pengantin dah cabut masuk dalam bilik... Eh bukan first night k!! Pergi ambil gamboo.



Dan bila majlis habis, start balik DIY untuk majlis sanding aku esok!!


Bunga telur impian aku. Thanks mak dan kak Ani sebab realisasikan impian ni!! Muah!



Dekor untuk meja pengantin. Sebenarnya, ni untuk dekor meja tetamu. Tapi, pihak katering dah dekor. So aku, cousin dan biras dekor untuk meja pengantin.


Ni supervisor ^_^


Then malam berinainya start pukul 4 pagi.. Gigih tak? My cousin yang sponsor. So, belasah je lah! Hahaha.



Thanks Awin for the henna. Lain kali sponsor lagi. Hahaha.


3 comments:

littlehumblelynn said...

by

sgt2 cantik by masa mlm berinai tu..siapa andam yek..serious..glowing habis !!

Byzura Mj (By) said...

littlehumblelynn : me kasih kak :D.


mak andam dari Muar Johor. Dari nikah sampai sanding dia makeupkan.

Lady of Leisure said...

cantiknya nmpak berseri2 gitu... :)