Monday, July 4, 2011

Monday morning.

Hai peeps.

Letih nak mamps hari ni.. semalam balik dari Melaka terus lepak-lepak kat rumah..lipat baju,kemas rumah,menebas rumput..last last dah penat just panggil je bangla tebas. Siap dengan sapu dan bersihkan sekali halaman. Dia charge RM 10. Murah tak?


Lepas tu wak request makan kat rumah, nak aku masak. Sebagai isteri solehahahah,aku masak kan jugak. Aku masak sup daging, kangkung belacan ngan telur jeruk....

Pergh orang tua(read:wak) tu tak sedar diri makan sampai 4 pinggan dia tambah.


Akibatnya kan,kitaorang bangun lambat.hahaha.


Dan aku jatuh terpelot kat lrt tadi. Sekian pagi Isnin yg bluesss.
Published with Blogger-droid v1.7.2

2 comments:

UyaRayza said...

confirm masak sedap sebab tue bertambah smpai 4 pinggan hehehe

Byzura Mj (By) said...

UyaRayza : sedap ke lapo :P