Thursday, November 17, 2011

Keadaan baby dalam perut.

Baby (nama mama belum cadangkan :P),

tengoklah betapa nakal nya baby duduk dalam perut mama. Kaki sebelah lurus, sebelah lagi goyang. Sampaikan gynae dan nurse pun gelak. Baby, tengah buat apa tu? Kaki ko sengal-sengal eah? hahaha


Lagi satu gambar, mama tak sempat nak ambil copy. Yang tu lagilah kaki berselang! Baby, baby..

Moga mama dapat jumpa baby dan baby sihat sempurna. Baby jangan nakal-nakal sangat!


Betullah orang cakap since nak masuk 5 bulan dah rasa penggerakkan baby dan ia akan menjadi pengalaman yang cukup seronok :).


Terima kasih Allah.

14 comments:

Gee said...

alhamdulillah...
harap semuanya selamat...
Tahniah:D

Liyana said...

bestnye... :)

CikNaa said...

sy pun masih tertunggu2 baby gerak ni =)

UyaRayza said...

comelnyeee..rase x sbr plak..nk rase pengalaman tue

PUAN SUE (asam.garam.gula) said...

baby su main cak-cak semalm mase scan..doktor pasang lampu cepat2 dia tutup mata dia ngan tangan.hehhe..dia nampak cahaya

iedayah said...

alhamdulillah..tmpg eppy tk u..i dlu xsmpt merasa smpi 5 bln pn by..sedih..sob2~~

Byzura Mj (By) said...

Gee : alhamdulillah. me kasih gee. amin

Byzura Mj (By) said...

Liyana : insyaAllah ia akan jadi lagi best :)

Byzura Mj (By) said...

CikNaa : bape bulan skang?

Byzura Mj (By) said...

UyaRayza : hihihi. next time is urs!

Byzura Mj (By) said...

PUAN SUE (asam.garam.gula): hahaha. suka hati je main cak cak.

Byzura Mj (By) said...

iedayah : alhamdulillah. y? gugur ke iedayah? nanti ada rezeki lain k.. insyaAllah dear.

CikNaa said...

baru je 4 bulan By.. tgh tertunggu2 bl la baby dh dapat gerak2.. hehe. xcited!

Byzura Mj (By) said...

CikNaa : hehehe. by pun 4 1/2 cam tu.. hari kot baru genap 20 weeks :D